Makeover i vardagsrummet!

Det senaste projektet hemma är en makeover i vardagsrummet, och nu är det äntligen klart! Jag har bytt färgtema i rummet från orange och gult som det var förut till blått och turkost. Att byta färger är ett enkelt och billigt sätt att göra om hemma, och det blir faktiskt en helt annan känsla trots att man inte byter ut möblerna. Istället byter man ut mindre saker som textilier och prydnader. Det är förstås en fördel om man har möbler i neutrala färger som går att matcha med mycket. Jag har bytt ut mattan under soffbordet, kuddarna i soffan, en del tavlor på väggen och små ljuslyktor och annat. Det sista som fattades var gardinerna, men nu är även de på plats!

Jag hade lite svårt att hitta gardiner i exakt den färgen som jag sökte, men sedan fick jag ett tips av en kompis som hade köpt gardiner från Textilgallerian och som sa att de hade väldigt mycket att välja på, och mycket riktigt så hittade jag rätt färg där. Tyget heter Norrsken och det är en alldeles fantastiskt vacker turkos färg. En annan bra sak med Textilgallerian är att man enkelt kan måttbeställa sina gardiner i den stil man vill ha dem, vilket i mitt fall är panelgardiner, och det var både billigt och smidigt. När jag väl hade beställt fick jag hem gardinerna snabbt, och de passar perfekt i mitt nya färgtema.

Nu känns det riktigt bra att vardagsrummet är klart, men inredningsgalning som jag är skulle jag förstås kunna göra mycket mer också. En ny soffa hade inte varit helt fel…

Kommentarerna är avstängda, men trackbacks och pingbacks är på.