Snabbt, enkelt och effektivt

b5Jag skulle vilja passa på att tipsa er om något som har haft stor betydelse för mig i mitt liv. Det handlar om hälsokost, och jag vet att det kanske är några av er som ryggar tillbaka när ni hör det ordet, men jag ber er verkligen att lyssna på mig. Jag har nämligen varit att samma åsikt jag med, att hälsokost mest är smaktillsatser inproppande med massa olika saker som tillverkarna dessutom sätter ett rejält överpris på. Det finns säkert lägen där det stämmer, men efter att jag fick prova på så har jag faktiskt gått från att vara fientligt inställd till produkterna, till att istället titta närmare på dem med en nyfiken tillförsikt.

Vitaminerna gör grejen

Det som jag har provat på, som har haft störst effekt på mig och min vardag, är vitamin B5, bättre känd som Pantotensyra. Många kanske är av åsikten att vitaminer får man i sig om man äter frukter och grönt, men faktum är att vitaminerna finns i så mycket mer och det är inte heller nödvändigt att du ska behöva äta massa gröna växter för att få i dig det du behöver. Det går minst lika bra att äta det som finns i pulverform, det som jag har testat på.

Jag köpte min burk vitamin B5 hos svensk hälsokost, ett ställe på nätet som har mängder av olika saker att välja på och fascineras av. Det låter minst sagt som vissa av produkterna är mirakelkurer som kan bota vad som helst, men det är bara en bråkdel av deras sortiment. Det mesta som de har i sin butik har sina specifika syften och mål. De finns till för att göra en eller några specifika saker för dig och din kropp och det är spännande att prova på, för jag är inte ensam om att känna effekten av denna hälsokost.

B5 förbränner och bygger

Vad är det då som är så bra med B5 och varför anser jag att jag behöver det? Jo, jag har en bakgrund av att ha varit ganska rejäl rent kroppsmässigt, och att jag blir rund av att inte röra på mig. Det har nämligen visat sig att min ämnesomsättning störtdyker om jag inte rör på mig hela tiden, och även om jag håller på mycket med mina hästar så är inte det tillräckligt för att kroppen ska kunna förbränna som den ska. Jag har dessutom på senare tid haft stora problem med mitt hår, och min frisör tipsade mig om just vitamin B5 för att råda bot på problemen.

Så effekten som pantotensyran har på mig är alltså dubbel, och jag är väldigt glad över att jag lyckades hitta en produkt som kan göra någonting åt mina två största problemområden. Känner ni igen er i det jag beskriver om mig själv så tycker jag att ni kan prova på! B5 är nämligen också bra för din hud (speciellt bra om du kanske har problem med finnar) och dina naglar, så det finns än fler positiva effekter av att se över sitt intag av vitamin B5.

Kommentarerna är avstängda, men trackbacks och pingbacks är på.