Vilken klocka ska jag välja?

Triwa
Triwa – så snygga!
Jag fyllde år nyligen och önskade mig då en klocka av mina föräldrar Och då menar jag inte någon billig klocka som man har bara för att se tiden, utan en snygg klocka av hög kvalitet. De kunde dock inte välja en klocka till mig utan gav mig istället pengar till att köpa en klocka själv. Och tur var väl det egentligen, för det blir ju alltid bäst när man får välja själv. Nu sitter jag här och har hittat två klockor som jag vill ha, men jag kan inte bestämma mig för vilken jag tycker bäst om.

Jag hittade ett märke som heter Triwa som verkligen har hur snygga klockor som helst, så en Triwa klocka blir det utan tvekan. Frågan är bara vilken jag ska ta. Det står mellan den här och den här.

Den första är ju lite mer vacker och den andra är lite mer åt det vardagliga hållet, men ändå väldigt snygg. Andra skillnader är att den första har stålarmband och den andra har läderarmband, och den första klockan är också något mindre än den andra. Jag gillar verkligen båda klockorna och kan verkligen inte bestämma mig! Det är i och för sig ingen brådska, men jag vill ju ha min nya klocka! Vilken det nu än blir…

Jag vet att jag kommer bli nöjd oavsett vilken jag väljer, för de är ju otroligt fina båda två, men det är just det där att bestämma sig som jag inte tycks kunna göra. Jag vill ju egentligen ha båda klockorna! Vilken tycker ni är snyggast?

Kommentarerna är avstängda, men trackbacks och pingbacks är på.